Minsann!

FICK VI INTE BESTÄLLT EN NY DÖRR eller ja, nästan i alla fall. Vi kunde inte få något pris eftersom vi inte hade rätta måtten med och var lite osäker så vi åkte hem och måttade. I morgon lär vi få veta vad den kostar…inte en spänn under 10 000 tror jag men…då kan vi beställa den och sedan får vi säkert vänta minst 2-3 månader innan den anländer (så vi kanske hinner spara ihop till kostnaden).

Och minsann fick vi inte röjt undan i den Müllerska boningen så att jag kom åt datorskrället redan i dag. Alla orchidéerna står på sin bräda (med undantag för strykrummet) och alla fönsterkarmar är avtorkade. Allt sågspån, tätmassa samt isoleringsmaterial är borta (dammsugarens förtjänst) så nu är det riktigt mänskligt igen här hemma vid.

Allt inomhusarbete är med andra ord klart och återstår gör ”bara” fönsterblecken. Det innebär ju faktiskt att vi kan ha himla kul på festen i morgon kväll 😉

Och Woffegubben har fått upp rullgardinen i sovrummet så vi kan sova l ä n g e på lördag…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>