Hektiskt

SIMMADE ÅTTAHUNDRA i morse och allt är Woffegubbens fel…ja, han var ju hemma i dag också och då måste jag ”färdtjänsta” mig själv till och från och då kan jag ju inte gå från simhallen till jobbet- alltså måste jag försöka hinna med lite med simning.

Jobbet ja, en mycket hektisk dag där inget ”vanligt” hunnits med över huvud taget. Möte hela förmiddagen, kastade i mig lunch och sedan på tjänsteärende och därefter tillbaka med ilfart för nästa och sista mötet för dag. När det var klart då var klockan redan över 17.00… satt sedan kvar en stund och försökte mig på att hinna det jag inte hunnit under dagen men gav upp strax före 18.00. Klart som korvspad att man inte kan jobba in en hel dag på 45 minuter!

Jag var tvungen att handla lite på vägen hem. Anledningen är Lilla Mönsterbarnet… Jag hade för avsikt att göra en laxpastasås för fredagskvällen då vi träffas i Stockholm men när jag nämnde det ville hon hellre ha spenatsås. Ja, det var väl inga problem i sig bara det att jag inte hade alla ingridienser hemma. Laxen åkte in i frysen och jag till ICA.

Jag klarade, på håret, dagens steg med 10 508. Ett under att jag kom över 10 000 men jag har ju och för sig kutat runt den tid jag inte suttit i möte.

Woffegubben kände sig mycket bättre i dag och om inget händer nu så har han planerat att jobba i morgon men dock inte simma. Nåväl, jag är glad att jag får tillbaka min färdtjänst 😉

2 kommentarer tillHektiskt

  • Anna

    Åååå vad gott, du är så snäll du. Fast egentligen får du skylla dig själv när du gör så god spenatpastasås att man tror att man befinner sig i en dröm när man äter den… 😉 kram besvärliga dottern

  • Besvärliga dottern> Ska tänka på det nästa gång 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>