Fredagsfrågor

INSPIRERAD AV Kulturbloggen tänker jag köra en Fredagsfyra. Det var länge sedan sist och frågorna är ganska så jordnära för oss alla…

1. Vilken dag är skönast av fredag, lördag och söndag?

Här känner jag mig inte riktigt komfortabel med den precisa frågan för fredag är ljuvlig när man vet att man har helgen framför sig men å andra sidan är lördag första dan på veckan som inte väckarklockan skräller på nattygsbordet (i alla fall inte för det mesta). Så jag svarar (mot reglerna) fredag och lördag!

2. Vad gör du helst en ledig helgdag?

Går till gymet på morgonen. Det är nämligen en himmelsvid skillnad att styrketräna utvilad i jämförelse med att efter en intensiv dag på jobbet komma till gymet vid 18-tiden. Som tur är rör det sig för det mesta bara om två timmar och sedan kan man göra annat kuligt som att tvätta, städa, stryka och fixa nästa veckas luncher 😉 MEN helst gör jag något kul och otvunget som att luffa i skogen med fika i ryggsäcken eller umgås med barnen i Stockholm om tillfälle bjuds. Det förekommer också (Gud förbjude) att jag varken gör det ena eller andra och bara låter dagen gå fortfarande iklädd nattsärken frampå eftermiddagen…men det är inte ofta!

3. Tycker du vi har lagom lång helg?

Njae, jag hade inte protesterat särskilt högljutt om den hade varit 3 eller fyra dagar lång…

4. Vad ska du göra den här helgen?

Jag ska vara ”Spicegirl” i morgon och laga mat och baka tårta till vår blivande svärsons födelsedag. Den infaller, eller rättare sagt firandet av densamma, nästa helg då vi ska åka till den Kungliga Huvudstaden för att fira honom. Söndag blir det nog lite städning och tvättning och kanske lite TV-tittande vilket jag aldrig hinner under veckorna. Det är rent ljug om jag säger att jag inte ska jobba lite också för det blir det. I förebyggande syfte, många möten nästa vecka, en stor installation och intro för testpersoner – det gäller att vara lite förberedd!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>