Feber

STACKARS WOFFEGUBBEN som legat vaken hela natten i feberfrossa. Alltså var han inte riktigt frisk efter förra helgens förkylningsomgång. Han låg ju lördag och söndag och tyckte nog att han var Ok för jobb igen på måndagen…men nu kommer alltså fortsättningen av det som aldrig blev avslutat.

Det innebär bland annat att jag får vara min egen färdtjänstchaufför. Det innebär i sin tur att det inte blir många steg i dag heller… fredag, lördag och söndag har varit rena katastrofen vad stegeriet anbelangar. I går, när stod och putsade fönster på utsidan kom grannarna ut och dom skulle gå milen. För sent kom jag att tänka på att jag borde skickat med min stegräknare eftersom det inte ger så många steg att putsa fönster eller jag kanske skulle fäst den i ärmen på tröjan 😉

Det innebär också att jag får gå ensam till gymet i dag ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>