Två glada dagar på raken

ELLER JA, JAG KAN JU INTE påstå att jag hoppade högt av glädje i går kväll när jag upptäckte att jag hade glömt min stegräknare på gymet! Jag lade den på bänken i omklädningsrummet när jag duschade och sedan ja, jag glömde förstås av den totalt.

I morse ringde jag till gymet och minsann ingen korp hade hunnit ta den så det var bara till att komma och hämta den. Innan dess hade jag pratat med Woffegubben, som jobbar i dag, om han kunde rusa ner i Nordstan och köpa mig en ny om jag inte skulle få tillbaka min gamla.

Jag har alltså vant mig så vid stegräknaren så jag kan inte tänka mig att vara utan. Sedan jag köpte den i maj så har den hängt med varje dag med ett litet undantag och det var en dag, för inte så länge sedan, när jag glömde den hemma.

Eftersom Woffe jobbar och ingen bil finns hemma så beslöt jag mig för att ta en cykeltur bort till gymet. Det var ett tag sedan jag cyklade men jag beslutade mig för att kolla om och hur länge jag kunde hålla pulsen inom rekommenderat. Det kostade kan jag säga men när jag kämpar på så kan jag inte undgå att tänka på att det faktiskt inte alls var länge sedan jag fick pulsen i topp så fort jag normaltrampade. För att komma upp i minst 115 nu så måste jag trampa på utav helvete.

På ditvägen lyckades jag hålla pulsen i 10 minuter men hem hade jag motvind och svagt lut uppför så då gick det bättre, hela 32 minuter.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 379 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 115.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 17 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 6 minuter och 22 sekunder.

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 6 minuter och 22 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 19,3 km.

MAXHASTIGHET: 41,5 km.

DISTANS DAGENS TUR: 2 mil, 1 km och 760 meter.

Jodå, mina 16408 steg från i går fanns kvar på räknaren 😉

Nu skiner solen och jag ska gå ut rensa lite orgäs…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>