”Trettonkilometaren”

JAG GICK OCH FUNDERADE på i dag om jag skulle gå sista biten hem från jobbet. Vädret var inget vidare men det regnade åtminstone inte och det var ingen fel på värmen. Helt perfekt promenadväder med andra ord.

Så fick det bli! Jag hoppade av vid Shelltappen i Lerum och gick alltså de 13 kilometrarna som återstod innan jag var hemma. Det tog mig två timmar och 10 minuter att nå hemmet.

Det vore att fara med osanning om jag skulle påstå att det inte kändes något efteråt och det vill jag ju inte, fara med osanning alltså. Nej, det gjorde lite ont i höften och ryggen men inte värre än att jag kunde slutföra ”äventyret”. Å andra sidan har jag inte gått denna sträcka sedan den 1/9 man kanske måste gå oftare för att få in vanan.

Och, att inte förakta min ”kompis” Eurasiern skällde ut mig vilket var bra längesedan. Jag har ju ändå både promenerat och joggat förbi honom ett antal gånger under sommaren men inte har han hälsat förrän i dag. Kanske är det så enkelt att tempraturen passar ”herrn” bättre nu än tidigare och ger den pigghet som krävs för att man ska orka skälla ut alla förbipasserande. Vissa morgnar när jag joggat förbi har han sovit och inte reagerat det minsta fast jag stampat förbi i hans sovrum. Och de promenader jag tagit efter jobbet, sedan semestern var slut, har inte heller gett upphov till några hälsningsfraser precis 😉

Så dagen steg slutar på 24 068 och av dem är då 1 920 omräknade från simningen i morse. Nu blir det inte så mycket mer denna måndag…

2 kommentarer till”Trettonkilometaren”

  • *Ler* Hej Angela! Oj, vad dåligt samvete jag fick när du undrar var alla foton från nya lägenheten är! *Skäms* Varje gång vi åker dit så glömmer vi att ta med kameran… Vår lilla nya kamera är fortfarande på reparation! Den brukar jag ha i fickan, och då glömmer jag ju den inte. Nu har vi bara vår gamla och stora. Jag får väl skylla på det! *Flinar* Kram från Britt-Marie!

  • Britt-Marie> Nej, du ska inte få dåligt samvete bara komma ihåg att ta med kameran. Jag är ju så nyfiken och det är så roligt när man kan se ert arbete på bild. Så, skynda nu att lägg kameran på en strategisk plats där du mer eller mindre snubblar över den 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>