Strul

OVÄNTADE PROBLEM MED en server på jobbet försenade oss två timmar innan jag kunde gå hem för dagen.

Direkt till gymet trots att Woffegubben tappat sugen, vilket inte var så konstigt då han inväntade mig. Jag tyckte däremot inte att vi kunde hoppa över i dag också.

Men det var inget vidare i dag. Vi började visserligen, som alltid, med uppvärmningen och körde sedan styrkan men bara i 40 minuter. Ingen av oss båda var särskilt svårövertalade att ge upp då.

Vet inte riktigt vad detta tyder på men på något vis hade vi ingen gnista någon av oss i kväll. Det brukar åtminstone vara en av oss som peppar den andre när lusten tryter – så icke i dag. Hoppas det blir bättre till fredag.

Precis på håret klarade jag dagsransonen av steg – 10 650…

3 kommentarer tillStrul

  • Styrketräning i 40 minuter är väl helt OK?

  • Chadie> Säkert är det så men vi brukar köra 1 timma och sedan ha krafter kvar för lite motion, typ löpbandet, efter passet. I går var det så segt och det kändes inte ens bra de 40 minuter vi höll på. I morse var det likadant med simningen – kändes som om jag simmade i gröt. Kanske är jag/vi inne i en svacka – sådant händer förmodar jag?!

  • Lotta

    Tjoho, ännu en som gör denna supergoda, superlätta rätt. Allt som oftast står den på matbordet hemma då sonen står för mathållningen, fast då med fryst laxbit. Själv använder jag gärna gräslök.

    Ha en underbar fredag.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>