Sommar

ATT DET SKULLE BLI SÅ FINT VÄDER i dag kunde jag inte ana när jag cyklade iväg till gymet för att hämta min kvarglömda stegräknare. Ditvägen var molnig och solfri men på väg hem så lättade molnen och solen tittade fram.

Efter avverkad lunch gick jag ut i trädgården och jisses vilken sommarvärme! Det var nästan för varmt för att rensa ogräs men som tur var kunde jag snacka lite med grannfrun, som också var ute, så det blev llite paus i ogräsplocket.

När Woffegubben kommit hem och vi ätit middag så kände jag att jag måste bara komma ut lite denna ljuvliga kväll. Jag hängde sålunda på mig Ipoden och gick banvallen bort till Stannum och sedan vägen hem. Det blev en liten nätt promenad på 8.5 km. En sådan ljuvlig kväll!

Lite paniskt känns det faktiskt nu när man vet att höstrusket kan landa när som helst. Bäst att ta vara på varje sekund. När jag promenerade i dag lyssnade jag på indianmusik och den ena CD:n (av två) innehåller Rain Dance – hoppas inte vädergudarna hörde något!

4 kommentarer tillSommar

  • Här har vi som tur var haft ganska tråkgit väder. Då kan man sitta inne o lata sig utan dåligt samvete 😉

  • I och för sig – men jag bävar för den analkande hösten och vintern. Men det är ju iget man kan påverka så det är bara att gilla läget. Men tills dess känner jag att jag måste passa på att njuta av det lilla osm är kvar :-0

  • Lördagen här i Stockholm var inte mycket att hurra för, men i dag har solen visat sig. Men snart är det mössa och vantar på…det går fort.

    Annica

  • Annica> Ja, hujedamejjen! Det gäller banne mig att ta vara på varje minut med skapligt väder. Höst och vinter är alldeles för långa i det här landet!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>