Så det kan gå!

VI STARTADE DAGEN MED ETT GYMPASS, 20 minuter uppvärmning på crosstrainern och 1 timma styrka samt stretch efter. Vi hoppade motionsdelen eftersom vi hade planerat en cykeltur i eftermiddag.

Väl hemma igen blev det lunch och för min del fortsatt ogräsrensning i trädgården. Woffegubben hade planeringsmöte (läs sov en stund).

Några maskiner tvätt som blev uthängda på vindan hanns det också med.

Cykelturen ja, jo vi började med att cykla den tur jag promenerade i går kväll för att kolla om jag gissat rätt avstånd. Och så illa var min uppskattning inte, det var 9 km och jag trodde jag hade gått 8,5.

Efter den turen cyklade vi ner mot Mjörn och följde några gusvägar som vi inte riktigt visste var de skulle sluta. Nu vet vi…tyvärr var alla återvändsgator så vi fann ingen annan råd än att cykla samma väg tillbaka. Vi hade fika med oss och när alla vägar var slut så tog vi oss ner till Mjörn för att fika…

1_woffemjorn.jpg

Så klart fick vi oss en liten fikakompis som inte var kinkig på något sätt – det gick ner både blåbärsmuffins och kanelbulle…

2_fikakompis.jpg

Det hade varit straffbart att inte tagit denna ljuvliga söndag till fånga…

3_gelamjorn.jpg

När vi kom hem, sent omsider, rusade jag in på toan för att släppa ut allt kaffe jag sörplat i mig på fikastunden vid Mjörn. Slet av mig brallorna flygande fläng och dränkte stegräknaren i toan. Gör inte det för den är inte vattentät och kan inte ens simma! Visserligen fick jag igång den då jag kastat mig efter hårtorken och kört den en stund riktad mot tekniken. Men sedan torkade jag lite till och då fick den nog för mycket. Nu är den stonedead!

Ännu senare blev det middag i det Müllerksa hemmet. Fast å andra sidan efter en jätteblåbärsmuffins och en jättekanelbulle är det svårt att få ner middag direkt på. Jag hade bestämt mig för att grilla kycklingklubbor i dag och det tar ju en stund….

4_grillat.jpg

Dessa serverades sedan med bulgur med mycket grönsaker och vitlök i samt vitlökssås och sallad förstås…

5_serverasmed.jpg

Och i morgon är det jobb igen, åtminstone för mig. Woffe är ledig eftersom han jobbade i lördags men ska ägna sig att köra skräp till tippen samt köra hem två släpkärror med täckbark till mig som jag sedan ska placera i rabatterna. Så ledig och ledig…

Jo, cykelturen blev totalt 2,5 mil. Det blev visserligen ingen joggingtur under helgen men promenad och två cykelturer samt gym i dag får väl duga som helgmotion?!

4 kommentarer tillSå det kan gå!

  • snurran

    Det var tydligen meningen att du ska köpa dig en ny stegräknare, först borttappad, sedan dränkt..!Det kanske har kommit någon ny, bättre modell?*kram*

  • Snurran> Ja, ett drama i flera dagar med den förb.. stegräknaren 😉 Det blir nog samma modell igen för det är den som har fått bäst betyg. Bara dom nu inte är slut (med min vanliga tur så skulle jag inte bli förvånad). *Kram*

  • Verkar som ni haft en skön söndag. Ja, det gäller väl att ta vara på dessa britt-sommardagar. Snart blir det riktig höst och då kan vi sitta inne vid datorn med gott samvete.

  • Chadie> Usch ja, det gäller att strunta i alla sina måsten och njuta. Jag är av karaktären att jag blir lite smått deppig inför höst och vinter och känner paniken smyga sig på redan i september. Nu har jag varit och köpt en ny stegräknare 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>