Promenad plus gym

EFTER JOBBET I DAG beslöt jag, pga underbart väder och en gnutta dåligt samvete efter helgens stegeri, att gå en bit tills Woffegubben slutade och hann i kapp. Jag kom till Bilia i Partille, gissar på 7 km och det tog 1 timma 15 minuter. Detta utan Ipod..batteriet var nämligen slut redan i morse när jag skulle gå från Valhalla till jobbet. Snopet men bara att konstatera att sladden var hemma så någon laddning blev det inte tal om. Bara att gå på utan musik – det går men är inte lika kul. Speciellt inte när man går tätt intill E20 och hör alla bilar. Roligare kan öronen ha!

När färdtjänsten hämtat upp mig bar det raka vägen till gymet. Jamie, som jobbar på gymet, frågade lite spydigt om vi cyklat i dag.

– Nä, svarade jag men jag har gått från stan till Bilia i Sävedalen.

– Kan du bevisa det, svarade Jamie.

Då sliter man loss stegräknaren, visar upp den och svarar: Ja!

Snacka om att det blev tyst i receptionen 😉

Vi körde 25 minuters uppvärmning på löpbandet och en timma styrka – alltså ett ganska ordinärt pass. Lite stretch efter och dusch förstås innan vidare färd mot hemmet.

Ja, hemma då var det bara att ta tag i packningen av badväskor för morgondagen samt gymväskor (för onsdag) och stavhämtning i garaget då jag har för avsikt att stava mig hem en bit i morgon efter jobbet. Vi får väl se hur det blir med den saken ;-O Men ska vädret var lika fint i morgon kan man ju bara inte missa den chansen att få njuta så länge det nu varar. Ipoden står på laddning!

Jag rusade ut på staden efter lunchen som vi avnjöt på Pallas med Olle pensionär (som vi träffar en gång per månad och lunchar med), för att försöka hitta någon födelsedagspresent till Stora Mönsterbarnet. Hon har visserlligen inte lyckats klämma ur sig var hon önskar så nu får det bli som det blir även om det nu inte blev som det skulle! Presenten har nu fått papper om sig (lite spänning får det väl ändå bli) men hon får öppna den i sin ensamhet då hon kommer hit till helgen som vi tillbringar i Stockholm. Ja så det kan bli!

Och i dag kan jag till och med med att redovisa mina steg 😉 23 053 varav 1 920 är omräknade från morgonens sim.

2 kommentarer tillPromenad plus gym

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>