Minsann

TRÄFFADE VI ALLA FALL EN som kände igen oss i dag på gymet 😉 Gym alltså efter jobbet. Som sig bör blev det 15 minuter uppvärmning på löpband och 1 timma styrka samt avslutning med 20 minuter på löpbandet igen och stretch förstås. Jag försökte smita från stretchen i dag men Woffe var som en hök 😉

Ojdå, det glömde jag visst, försökte jag då men jag tror inte att han trodde mig ett ögonblick.

Nåväl, nu känns det bra att äntligen fått ändan ur vagnen igen och kommit oss för. Det är tungt efter varje litet uppehåll att komma igen och igång.

I morgon ska Woffegubben jobba (sniken en) och jag tänker ägna mig åt trädgården om det inte blir lika mycket regn som i dag vill säga. Kanske kan det bli promenad eller jogging också om jag nu skulle råka vara på det humöret 😉

Nu blir det i alla fall räksmörgostårta för min del…uuppps!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>