Lugnet återställt

NU HAR JAG VARIT PÅ STAN och införskaffat en ny stegräknare. Visserligen tål inte denna heller att simma i toaletten men jag får försöka klura ut något bra sätt att förankra den på 😉

2 kommentarer tillLugnet återställt

  • Lotta

    Det var med sorg jag läste om stegräknarens hädanfärd. Du och den har varit mitt sällskap till frukost varje morgon sen våren kom och jag har med spänning följt stegräknarens jobb. Det har varit lite som en adventskalender när jag var liten. Tack för tipset på vart man hittar bra sådana. Ha en bra dag.

  • Lotta> Ojdå, jag som inte ens rapporterar längre om hur många steg jag tar varje dag. Kanske ska börja med det igen. Ha en bra kväll – eftesom dagen nu nästan är slut 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>