En söndag på gymet

STEG UPP SÅ ATT JAG skulle kunna var på gymet precis när dom öppnar men så blev det inte. Linserna bråkade, eller rättare sagt högerlinsen, genom att skava hur jag än satte in den. Till slut nöjde jag mig med att den satt någorlunda. Förmodligen har jag lyckats skada den på något sätt.

Nåväl, gymet var det ja. Jo, jag hade ambitionen att träna underkroppen i dag eftersom jag körde den övre delen i går. Så blev det också.

15 minuters uppvärmning i roddmaskinen.

60 minuter styrka.

60 minuter motion i crosstrainern.

Det är strålande fint väder ute så egentligen borde man ta en liten promenad var vad jag tänkte på väg hem från gymet. Men när jag kom hem hade Woffegubben dragit igång värsta städningen genomo att ta isär hela vårt stora schabrak till soffa i sina beståndsdelar för att kunna komma under och bakom med snabeljohan. Nåja, ingen blir gladare än jag när huset är städat och jag har tvätt som ska tvättas och mat som ska lagas så även om det inte blir någon promead så shit the same dårå.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>