Och livet det går vidare

Jag var hos doktorn i dag med min förbaskade fot som inte vill sluta spela spratt med mig.

Bara till att fortsätta att smörja – inget annat att göra!

Samt förnyade recept på astmamedicin och annan nödvändig sådan.

Fick lite beröm för min idoga träning samt ett leende när jag berättade att jag köpt årskort på gymmet – han har rekommenderat det länge.

Annars, ja annars går livet vidare och hösten är utan tvekan här även om det fortfarande kan vara fint väder med sol och värme på dagarna. Men det är mörkt när vi stiger upp och bara halvljust när vi kör i väg till simhallen.

På jobbet är det full rulle från tidig morgon till sen kväll. Om ca två veckor blir det en uppgradering på vårt webannonseringssystem, om nu allt går enligt plan, och då blir det jobb hela helgen 4-5 oktober.

Om en månad kommer Lilla Monsterbarnet hem med hundar, fästman Oskar och kompis Helen för då vill dom minsann till Ullared igen. Ska bli härligt att få träffa dem och för att inte tala om hur ljuvligt det ska bli att få krama om Boris och Ila!!!!

Jo, jag har varit i Sportaffären i dag och köpt lämpliga kläder för gymet.

Bbbbhhhhaaa, tänk bara tanken, en hundrakilosklump i trikåer……!

I morgon är det tänkt att vi, Steffanie och jag, ska gå dit för första gången.

Jo, det var så sant. I går när www.muller se behagade att ligga nere precis (och en lång stund) när jag hade tänkt skriva…

…så sklippte vi gräset, Stora Monsterbarnet och jag.

DET hade jag ingen ANING om att den tösen hade sådana kvaliteter. Det blev jättefint. Hon klippte alla kanter på baksidan, som är störst, utan minsta gnäll (i alla fall inte vad jag kunde höra med full fart på klipparen). Sedan klippte hon hela framsidan med handgräsklipparen under tiden jag krattade på baksidan.

3 kommentarer tillOch livet det går vidare