Joggåing med betoning på gåing

Simningen i morse visade att jag hade en ”bra dag”. Simmade 800 och det kändes bra. I morgon är det tidigt öppnande och då kanske det blir mer än 1000 m. Vi får se….är bäst att tillägga för i kväll äntrade vi joggingspåret och därmed var elefantrallyt igång igen!

Vi tog två varv så det blev 5 km totalt men som sagt det var nog mest gåing. Det tog oss 48 minuter och ett antal svettdroppar. Jag tyckte nog att jag sprang något mer än förra gången men som sagt det var vad jag tyckte och inga vetenskapliga undersökningar har bevisat det 🙂

Woffe är så snäll, han springer några hundra meter sedan stannar han och väntar på mig, dvs, han stannar inte helt men saktar in såpass att jag kommer i kapp så småningom.

Vet inte om han är rädd att jag ska bli bortrövad när han inte ser mig eller hur det nu ligger till med den saken. Å andra sidan är det lätt att misstänka något i den stilen då det är dyrt med hushållerskor nu för tiden. Eller också är han bara så gullig?

3 kommentarer tillJoggåing med betoning på gåing