Att hitta eller inte hitta?

Efter en god natts sömn vaknade vi till en fantastisk frukost. Bättre än att bo på hotell kan jag lova.

Renate, som måste jobba i dag, åkte vid halvniotiden redan och vi åkte för att leta upp handelsträdgården där jag skulle köpa en gulbladig alm till Ingegerd.

Renate var gullig och ritade upp en karta på hur vi skulle köra men jag är glad att jag inte bor i denna stad eller detta land. När man har kört fel lika många gånger som vi gjort nu är man glad över att komma hem sin lilla ankdam igen där man hittar 🙂

Vi hittade i alla fall till handelsträdgården och jag hittade en gulbladig alm till Ingegerd. Tyvärr fanns det inga uppslammade som min men jag tror att hon blir glad även för denna som har spikraka grenar rakt upp mot himlen.

Vi hittade hem också men inte samma väg som vi kom och inte utan att vända om ett par gånger – att det ska vara så svårt och stort!

Efter handelsträdgården var vi i väg till ett köpcenter för att inhandla ett kort till födelsedagsbarnet. Nu har jag slagit in paketet och kortet är skrivet. Om vi kommer att hitta till festen – ja, det återstår att se!

Det är några timmar kvar innan vi ska bege oss till festen och just nu sitter vi här och njuter av Renates fina trädgård och en sol som strålar från himlen.

1 kommentar tillAtt hitta eller inte hitta?

  • Britt-Marie (Bim)

    *Skrattar* Jag som inte ens kan köra rätt i Stockholm fast jag har bott här i hela mitt liv! *Kram*