Crossfit i dag

JAG SOV NÅGON timma mer i natt men bra är det inte. Vaknar långt före klockan varje dag så den har jag inte hört skrälla på ett tag.

I morse blev det crossfit innan jobbet…

Lika kul som alltid och jag kommer sakta men säkert tillbaka 😉 Sarah som vad dagens coach var precis lika rädd om mig som Elin var i torsdags 😉 Det kan inte sägas nog många gånger – fantastiska är vad dom är alla Crossfitcoacher på på mitt fantastiska gym
Det var dagens höjdpunkt och den inträffade redan i morse…

För övrigt så kommer det en och annan skur mellan regnandet och någon cykling lär det inte bli den här veckan ;-( Jag vill ju så gärna komma igång!
Kollega David och jag fick oss i alla fall en kort runda vid lunch och då hade vi tur så det var uppehåll!

Nu i kväll har jag slutbetalat vår resa till Turkiet som blir veckan efter midsommar. Jag sade ju för ett tag sedan att vi var dom enda på jorden som inte varit i Turkiet men nu har jag träffat mins två till 😉

Nåväl, det ska bli kul att få uppleva något helt annat än vad vi är vana vid från Thailand och Brasilien där vi varit flera gånger.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>