Oroligt

I GÅR KVÄLL när jag duschade så ramlade hela härligheten av på operationssåret! Av någon anledning oroade jag mig så nattsömnen blev inte vad den borde blivit. Jag kände visserligen att det ”kändes” bra och Woffegubben som också inspekterade sa att det såg fint ut.

Eftersom jag inte kunde sova hade jag ju all tid i världen att oroa mig 😉 När klockan slog åtta ringde jag till Gråbo Närhälsa och fick tid hos sköterskan redan på stört så att hon kunde inspektera och lägga om såret på nytt. Egentligen inget alls att oroa sig för – även sköterskan sa att det såg fint ut…

När jag kom hem igen bar det av mot Borås Lasarett… Woffegubben hade tid för kolla av stora kroppspulsådern…

På väg till Borås ringde man från Spine Center och ville boka tid hos sjukgymnasten… Jag säger det igen med risk för att vara tjatig men vilken underbar klinik!

Woffegubben blev godkänd så jag fick med honom hem igen 😉

I dag har jag haft ont i ryggen i princip hela dagen… Svårt att sitta och lite molande värk hela tiden. Jag beslöt därav att ta det lugnt. Ingen rehabträning och ingen rehabpromenad – vilket antagligen var ett fullkomligt felaktigt beslut men så blev det ;-(

Det enda vettiga jag gjort i dag var att förnya tulpanfloran här hemma. Nu är det nog sista veckan som jag ”högsatsar” på trivsel med tulpisar…
Snart är det vår och man kan njuta av gratis hägring i trädgården 😉 Jag brukar lägga en mindre förmögenhet varje ”förvår” på just tulpaner och jag njuter till fullo och tycker att det är värt priset 😉

Tjugo vita…

Tjugo röda papegojisar…

Och sist men inte minst… Tjugo gulvita…

Tulpanerna sedan förra veckan, porterades till köket 😉

I morgon blir det garanterat en bättre dag 😉

5 kommentarer tillOroligt

 • Sarah

  Åh vilka underbara vita tulpaner! Vad är det för sort tro? Jag har letat efter sådana länge, de är liksom lite som en prinsesskrona. Inte lika runda som de vanliga. Älskar tulpaner! Krya på dig!

 • Sarah> Jamen visst är dom ljuvliga! Hade kanske tur i dag då på ICA 😉 Tack – nu blir det nog bara bättre och bättre för var dag. Blev så glad när Woffegubben hade fotat dig och prinsen 😉

 • Sarah

  Hihi! Ja det var så roligt att springa på Woffe, det var väldigt länge sedan sist! Helt otippat också att det blev fotostund men roligt :))

 • Lena L

  Tänker på dig o håller tummarna att du inte ska ha mera ont!

 • Lena> Tack kära du! Det kan nog som sagt bara bli bättre nu. Det är ju ändå bara en vecka sedan op så jag har kanske lite väl höga förväntningar. I dag är en ny dag och förhoppningsvis bättre 😉 Tack för din omtanke!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>