En riktig skitfredag…

MAN BLIR LÄTT bortskämd med fint väder och medvind 😉 Av något skäl ser man inte framför sig att det kan ändras även om man har full koll på alla väderappar… Men i gott sällskap av mina två närmsta kollegor blev det i alla fall inhämtande av lite frisk luft innan regnhelvetet bröt ut…

Så långt allt väl. Men när jag skulle rusa till bussen, efter en inte så bra arbetsdag där det bara var att börja om från början – typ den där dockan med blyklump i botten som alltid reser sig igen… Ja, då ösregnade det med inslag av storm så resultatet blev ungefär som om man hade stått i en biltvätt! Blöt, grinig och sur ;-(

När jag kom hem, bussledes bara för att vända i dörren och bilburet bege sig till affären med … märk väl en ansenlig hög med gamla dagstidningar som skulle lämnas på återvinningen, också i ösregn med starkt inslag av storm, nä redan här borde jag strejkat! Men…

Hem kom jag med ett flertal tunga kassar, glasögon prickiga av regn och ett uruselt humör… Men det är ju trots allt fredag 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>