Tillfällig sommar ;-)

BANNE MIG KOM det lite sommar! Redan i går faktiskt! Nu tror jag ju inte att den på något sätt kommit för att stanna – men ändå. Enda smolken i bägare är väl då att vi jobbar och inte kan ta vara på dessa solrika timmar. För jag är helt övertygad om att det rör sig om timmar och inte dagar…

I går morse hade jag för all del p l a n e r a t att cykla till jobbet då vädergubbarna spått att det skulle bli fint väder. Men när jag steg upp 04.30 var det inte särskilt lockande att ge sig ut, grått och mer eller mindre storm som hade blivit motvind för min del… Om man säger som så att jag sov en timma till istället så överdriver jag inte på något vis.

Frampå förmiddagen sprack dock solen upp och vädret blev helt fantastiskt! Gissa vem som hade Ågren för att hon inte hade cyklat till jobbet? För den där motvinden jag skulle fått till jobbet höll i sig och hade naturligtvis blivit medvind hem.

Nåja, jag gjorde det bästa av saken och tog mig i alla fall ut på en liten lunchpowerwalk…

För att sona mina synder, eller latmasken, så packade jag för cykling redan när jag kom hem från jobbet 😉 Därmed inte sagt att det inte var trögt att komma ur sängen 04.30…Det blev faktiskt en halvtimma till med sömn innan jag orkade mig ur bingen. Fattar inte varför jag är så trött numera?!

Jag fick en helt underbar cykeltur till jobbet! Behövde inte ens långärmat från start – vilket jag brukar behöva då det oftast är lite kyligare så tidigt på morgonen och ganska fuktigt. Så inte i dag 😉

Har jag tur håller motvinden i sig och får medvind hem 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>