Mutor och lycka

WOFFEGUBBEN VAR JU lite vresig i morse på cykelturen till jobbet för att vi tog den långa, backiga vägen 😉 Jag kunde inte ens få honom att tycka att det var vackert längs Säveån – vilket det ju utan tvekan är.

Strax före lunch ringde han dock och påpekade att det kunde vara trevligt att stanna till ”vid den vackra Säveån” och ta en fika 😉

Hmm, jag brukar inte stanna när jag cyklar möjligtvis med undantag för rött ljus innan man kommer ur stan. Men, det fick mig att fundera så jag rusade ut på lunchen och köpte lite fika till ”Kakmonstret”, läs Woffe, och en räksallad till mig.

Vi drog från jobbet strax efter 17 och jag avslöjade inte vad jag hade i cykelväskan med mer än att han skulle säga till vid lämplig plats att stanna för en fikapaus 😉

Han hittade ett fint ställe med sittplats och utsikt över ån och jag raddade upp ”mutorna”…

…snacka om ett ”kakmonster” som njöt av vad tillfället bjöd på – cheeskake och jättemuffins…

Räksalladen smakade inte så dumt den heller – jag orkade halva men tog resten när jag kom hem 😉

Och faktum är att jag njöt till fullo också! Dels för att jag hade sällskap och faktiskt anledning att stanna till och njuta lite och dels för att jag aldrig gör så här när jag är ensam…

Efter den fikapausen gick det som på räls 😉 Han tog backarna som en man (dom är faktiskt värre på hemvägen än ditvägen) och vi körde till och med en extra sväng med fler backar. Jag måste säga att han kämpade på tappert! OK, det tog lite längre tid än när jag cyklar ensam men det är ju inte så konstigt med tanke på hur sällan Woffe cyklar.

En himlans trevlig tur skulle jag vilja påstå!

På vägen hem tänkte jag att jag kan nog cykla i morgon också – och det skulle säkert funka – men Woffe vill inte ta två dagar på raken – vilket jag kan förstå!

Så, det lutar åt att det blir sim till morgonen – vad jag nu än tycker om det. Det är ju lite kul att göra saker tillsammans – så. Jag har inte bestämt mig ännu till hundra procent men, som sagt, det lutar åt det hållet 😉

Det är ju i alla fall fredag 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>