Hopplöst efter igen…

DEN HÄR SÅ kallade Angelas Dagbok borde endera byta namn eller läggas ned! Nu ligger jag hopplöst efter igen, vilket inte på något vis är första gången, och funderar allvarligt på hur och om det ska bli någon fortsättning? Antingen räcker inte tiden till eller så tryter viljan och jag tycker att jag rapar ur mig om samma sak varje gång jag skriver…

Men så är jag där igen och tänker att även om ingen annan ser det intressanta i då och då-uppdateringarna så kan det vara kul för familjen att gå tillbaka till och läsa…Hmm, jag vet inte jag? Det har visserligen hänt att jag blickat tillbaka någon enstaka gång men då har det handlat om, låt oss kalla det intressekonflikt, när en viss händelse inträffade eller när vi gjorde det eller det 😉

Nåväl, jag tar det beslutet senare och dokumenterar här nu några dagar bakåt då vi hade familjen från Tyskland på besök. Det har blivit lite tradition att dom förärar oss med besök några sommardagar.
I år körde dom över Malmö och besökte även Steffanie, Peter och lille Leon med en övernattning.
På fredagen (13/7!!) bestämde vi träff på Ullared då dom inte gärna missar detta inköpsparadis 😉
Jag förberedde för lite tacos, som är bra mat när man ska äta och umgås länge, innan vi gav oss i väg…

Jag fixade också en liten fikakorg som vi kunde starta med vid träffen i Ullared så dom ju turistat lite i Malmö med Steffanie och Peter innan avfärd. Jag gissade att det kunde sitta bra inför den ”stora inköpsrundan” 😉

Så vi fikade alltså innan vi gick in med kaffe och ”stektägg-mackor” samt lite annat smått och gott. Tillägas bör att det sedan blev en stödfika inne i varuhuset oxå 😉

Väl hemma i Gråbo blev det alltså Tacos och presentöppning. Renate hade med sig det här fyndiga vinstället 😉

Vi satt förstås länge och väl med mat och prat innan sängen tog över för våra turister 😉

4 kommentarer tillHopplöst efter igen…

  • Jag är dålig på att kommentera men skulle sakna din blogg jättemycket om du slutade. Älskar att läsa om din och pappas vardag. När ni är så långt borta känns det som att jag är lite närmare i alla fall när du bloggar och fotar. Puss!

  • Angela

    Anna> Du är la för go – trodde knappast någon iddes läsa här längre! Puss…

  • Lotta

    Här är en till som skulle sakna den oerhört om du slutade blogga. Det är många leenden och glada skratt som den ”orsakat” genom åren. För att inte tala om alla tips om mat när hjärnan gått i stå och inte vet vad som ska hittas på. Åsså har vi motivationsinspiratören när det gäller träningen. Ja, du ser, det finns mycket gott att hämta här för oss läsare.
    Kram och god sommar

  • Lotta> Oj, nu blir jag bestämt lite generad 😉 Det var fina ord över den här ”DåOchDå”-sidan, tack!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>