En härlig tur och retur

I SÖNDAGSKVÄLL SADE Woffegubben att det skulle bli regn då jag frågade om han ville cykla till och från jobbet. Men jag hade svårt att tro det med tanke på vilket ljuvligt väder vi hade hela söndagen.

Så, jag trotsade ”regnvarningen” och drog i väg med hojjen till jobbet. Varmt och gott redan vid start strax före 06.00 så jag behövde inte ens ha långarmat 😉

Det blev en härlig tur och endast lite motvind på slutet…

Woffe var gullig nog att slänga in cykelhållaren i fall det nu skulle komma under dagen 😉 Han simmade istället.

Något regn fick vi inte så det blev cykel även hem. Det var länge sedan jag hade ett så ”vindförmånligt” förhållande. Inte ens de sista sex kilometrarna som alltid har motvind hade det i dag. Det var i och för sig ganska kraftig sidvind men tidvis till min fördel…

Det var skönt att slå sig ner i fåtöljen efter hemkomst 😉

2 kommentarer tillEn härlig tur och retur

  • Leo

    Du är en riktig tuffbrud du!

    Mellan Malmö och Lund, på tal om cykling, så planeras Sveriges (världens?) första fyrfiliga motorväg för cyklar. 4 mil lång, snabb och säker.

  • Låter intressant! Jag är ju ofta i Malmö så den får jag kolla in vid något besök framöver 😉
    Tack för tipset – det hade jag inte en aning om!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>