Det gäller att passa på ;-)

NÄR VI HADE lämnat av våra kära gäster vid Stenaterminalen (17/7) för vidare transport mot Fredrikshamn så stack vi ner till Varberg 😉 Det kändes som ett bra alternativ när vi ändå hade dagen lediga och de unga tu ville åka till Ullared. Så vi knep Leon för oss själva hela dagen…

Vi hade en fantastisk dag med mycket bus och lek och faktiskt skapligt väder!

När de ömma föräldrarna kom tillbaka, helt utmattade, efter sitt första besök på Ullared passade det extra bra att vi hade lite rester från Tacosmiddagen med oss. Bara att duka upp och värma lite färs och kyckling. Så Peter och jag dukar fram i capmpingens ”matsal”…

Leon har inte tid att hjälpa till för han har fullt upp med sina fina presenter som mor och far hade med sig ”hem”…

Som tur var hade han tid att äta lite 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>