Knappast hemma ;-)

DET BLIR INGEN tid över för bloggen – så är det bara när jag har ”kommit igång” på gymmet efter en otroligt slapp sommar med inte mindre än ”inteettendagymbesök”.

Jag håller fortfarande på med att hitta ”min träning” och provar mig fram hur träningsschemat ska se ut. Men jag har börjat med ett nytt pass som heter CXWORX som ska stärka bål och rygg… Det finns ju ingen tvekan om att jag behöver det med min smärtande rygg. Kommer ju knappast ur sängen på morgonen…

Dock har den träningen inneburit att jag i dagarna två inte har vågat djupandas, hosta eller, Gud förbjude, n y s a. Shit vilken träningsvärk jag fick efter veckans två CXWORX-pass…

Jag kan inte heller påstå att jag kan eller vet hur rörelserna verkligen ska göras men jag får helt enkelt ge det en chans innan jag ratar det helt och hållet. Det är kul och jag tror nog att jag ska komma in i det 😉

I måndags hade gymmet invigning av den helt fantastiska nya spinningsalen och favvoinstruktören Stefan körde skiten ur oss med ett 90-minuterspass i alperna!
Så himla fina cyklar och en fantastisk sal!

Detsamma gäller indoorwalkingen… Så fint och underbart att träna när det finns lite yta och härliga dekorationer på väggarna.

Jag är så glad att ”våra” nya ägare har förstått vikten av att investera för sina medlemmar. Dusch/och omklädningsrummet är som en dröm i jämförelse hur det var innan. Ja, det blir en spännande höst med träning och upplevelser på gymmet…

Jag har ägnat mycket tid där den här veckan för att komma ”igång” efter sommarens slapperi vad gäller träning.
Nåja, jag har ju inte varit helt passiv – det har blivit lite cykling och ett antal mil powerwalkade men det är inte på långa vägar samma muskler så nu gäller det att komma i fas igen.

I kväll när jag om hem efter styrka/kondition samt spinning var det så där fantastiskt som man inte kommer ihåg att det kan vara i slutet av augusti så jag bara v ä g r a d e att sitta inomhus för denna uppdatering…

Det blev pensionärskuvösen…

Och eftersom det regnar ute…då och då så tog jag in mina kompisar från ”Utanförskapet” och njuter till fullo av dem här…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>