Eftermiddagen

STEFAN, VÅR FANTASTISKE spinningledare har pratat om att dom är ett gäng som brukar cykla ute när alpspiningen tar slut. Så i veckan kom det inbjudan om en tur Mjörn runt i dag med samling 13.00 vid Lerums Sportcentrum.

Jag tvekade några dagar innan ja tackade jag mest för att jag vet att jag inte hänger med i deras takt, dom är superduktiga dom här killarna. Förresten samma gäng som var med på Cykelvasan förra sommaren.
Nåväl, jag ville ju så gärna hänga på så jag tackade ja och sade att om jag inte hänger med i er takt så vänder jag och kör tillbaka så att jag inte sinkar er andra.

Jag körde hemifrån vid 12.30-tiden med matsäck på ryggen och en del fjärilar i magen 😉

Vi träffades alltså utanför gymmet…

När vi står där och väntar på att alla ska anlända kommer jag på att jag glömt min vattenflaska så jag ringer Woffegubben och ber honom fylla den samt leverera den till cykelbanan som går ner mot Mjörn eftersom vi skulle komma den vägen. Det gör han så klart, min alldeles egne servicetekninker 😉 Han passar på att ta några kort också…

Vi kör alltså banvallen hela vägen mot Brobacka där vi strax innan får gå ut på väg 190. Sedan svänger vi mot Alingsås…

I Alingsås svänger vi ner mot Nolhagaparken, där jag faktiskt aldrig varit innan, och trampar på ett tag innan vi stannar för fika…

En sådan fantastisk dag va! Och jag behövde minsann inte känna att jag var flera mil bakom dom andra för farten gick i sådan takt att jag hängde på rätt bra 😉

Det blev en aning jobbigt efter fikan för då hann jag känna efter hur trött jag var men det gick ändå bra och killarna stannade till och väntade efter besvärliga partier i skogen 😉

Nu går färden tillbaka mot Floda och så småningom når vi startplatsen, alltså vid gymmet. Men, bara några hundra meter därifrån fick jag naturligtvis p u n k a på bakdäcket!! Tycker mig känna igen detta 😉 Efter två punkor på förra årets Vasaloppscykling tänkte jag bara att nu slänger jag cykeln i närmsta container…

Jag tänkte ringa Woffegubben så han kunde frakta hem både mig och cykel men Stefan sade att det fixar vi jag har grejer med mig…
Vilka goa gubbar alltså 😉

Helt outstanding! Jag blev riktigt generad över vänligheten och fick inte ens ersätta vare sig slang eller annat!

Och här är Mjörn Runt alá Stefan Per och dom andra grabbarna…

Och tack vare att servicen var så bra så kunde jag ju cykla hem också 😉

Så himla kul och så gott sällskap – hoppas det blir fler gånger framöver!

3 kommentarer tillEftermiddagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>