Nu är det spännande…

JAG BESTÄMDE MIG REDAN i går kväll att om jag någonsin skulle våga cykla igen, efter torsdagens drama, så…

Det blev alltså cykel till jobbet och jag mötte ett råddjur som fick mina tankar på annat än att vara rädd 😉 Den hade ingen naturlig väg att smita vidare från cykelbanan så jag bromsade in och gav den lille en chans och snart nog så fanns det en öppning så han kunde smita vidare.

När jag kom till ”olycksplatsen” fick jag lite hjärtklappning men stod snällt kvar tills det blev grönt ljus – och se det gick mycket bra. Det var flera andra cyklister som ignorerade ljuset och cyklade över men inte jag 😉

Jag inser ju att jag haft Änglavakt och är så glad att ”det onda” i stort sett är över. Jag har fortfarande en liten svullnad på benet, stenhård, men vad gör väl det. Jag kan röra mig obehindrat och axel-arm-smärtam är i stort sett borta. Herregud vilken tur jag haft!

I ren glädjeyra tog tog jag min lunchpowerwalk på cykeln i stan som en bra övning, många stoppljus, mycket trafik och annat som kräver full uppmärksamhet och koncentration…Så där snek jag till mig ytterligare en dryg mil 😉

Cykelturen hem gick med en himla ”perra”. En medvind som man sällan får uppleva. Nytt tidsrekord då jag kom hem på en och tjugo 😉

Och vår lilla Snurpa ligger nu KK i Malmö! Den ömma fadern är hemskickad i väntan på att den lilla ska komma ut utan ”hjälp”… Herregud detta är ju värre än när man själv skulle till och föda dom små liven.
Men kommer han i morgon så är det faktiskt Peters namnsdag och våran 34-åriga bröllopsdag 😉
Så nu väntar vi bara och frågan är om det blir någon sömn alls i natt 😉

Våran lilla Snurpa och vår härlige Peter – helt fantastiskt och fortfarande obegripligt att dom ska bli mamma och pappa och vi mormor och morfar 😉
Vi är så glada och förväntansfulla och nu hoppas vi bara på att allt ska gå bra och lagom fort…

Och vår lilla Kråka har i dag fått hem sin lilla Flicka – ibland är livet bara för gött!

6 kommentarer tillNu är det spännande…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>