Najs…

MEDAN JAG LAGADE middag fixade Oskar med min blogg. Anna var ute på cykeltur med tjejerna, Flaxa och Ila och Woffegubben tog en kortis med den gamle, Boris 😉
Nu har Oskar lagt in mina egna bilder, ovanför titeln, som blir en ny varje gång man laddar sidan. Är man nyfiken så kan man klicka på bilden så laddar den om med en ny 😉

Oskar bad mig för länge sedan plocka ihop lite egentagna bilder för att få bloggen lite mer personlig och nu när vi ändå är här hade jag förberett mig.
Tanken är att bilderna ska skildra mitt liv lite grand, i alla fall det jag skriver om. Familjen, träningen, fritiden och kanske lite matlagning 😉

Det skulle vara kul att se vad ni tycker så kommentera gärna.

Nåväl, vi hade som sagt en skön liten powerwalk i Ängsjö och där hade vi aldrig varit förut så det var mysigt att få se lite nya vidder.

När vi kom hem blev det gubbar och glass samt lite annat onyttigt till fikan 😉 Sedan såg vi en helt underbar film Upp 😉

Så den här helgen kan vi sammanfatta som mycket god mat, mycket stillsam och mycket lathet och därtill i gott sällskap – vad mer kan man önska. Bara att titta på film mitt på dagen – ja, när gör man det liksom??
Vi har spelat lite kort också 😉

I morgon drar vi åter mot hemmet och det blir nog redan efter frukost för Anna ska i väg och vara domare i agilitytävling och lite återhämtning får ju dom stackars barnen få efter en hel helg med päronen.

6 kommentarer tillNajs…

 • Hos mig är sidan segladdad nu med nya bilderna, men ack så personligare 🙂

  Hur känns din högra sida?

  Härligt med en riktig familjehelg. Tråkigt att ni bor så långt ifrån varandra du, Anna och Steffanie… Fast då blir det ju riktig kvalitetstid istället för kvantitetstid…

  Kram

 • Himla läcker sida! Första bilden tycker jag jättemycket om, fick den med vatten som slår över en pir/brygga. Klickade några gånger till och fick matlagningsbilden 2 ggr och en bild med en fjäril. Låter som ni har haft en skön helg! Jag tog en lång promenad i Änggårdsbergen idag och är helt slut efter det… Kanske inte var så bra att gå en väldigt backig väg i skogen 1,5 h så här nära operationen… Men man lär sig!!

  Kram

 • Angela

  Petra> Då ska jag genast rusa dit och kika 😉
  Ja, det är tråkigt att ”ungarna” envisas med att bo så långt bort 😉 Men vi brukar trösta oss med att det kunde varit värre – t ex Australien eller nå’t…
  Jag kan sakna det där spontan med att bara åka förbi för en fika och att få överlämna en bukett tulpaner helt oplanerat. Men..
  Helgen har varit underbar med fint väder och umgänge med barnen, i alla fall två av dem 😉
  Nä, nu ska jag gå till din sida och kika…;-)

 • Lena> Ja, den är från badplatsen på Getterön i Varberg 😉
  Vi har haft en jättefin helg i barnen och fyrbeningarnas sällskap. Varit riktigt lata och njutit till fullo.
  Jag såg i din blog att du skulle ut på äventyr i Änggårdsbergen och ja, man lär så länge man lever. Men huvudsaken är ju ändå att du njöt under tiden – sedan får man ta smällarna efteråt 😉 Jag tycker du är så duktig och kämpar på trots att det är nyss efter operation.
  Änggårsbergen är verkligen vackra. Vi har ju gått den ett otal gånger med Göteborgs Stavgång men tyvärr aldrig på egen hand – det kanske man skulle satsa på!

 • Jättetrevlig idé att byta bild sådär! Jag känner inte att den skulle bli segare för det (men å andra sidan är min dator nästan alltid full med sirap) 😉 Skönt att du verkar kunna röra dig idag också trots krocken..

 • Snuran> Tack, det är Oskars förtjänst helt och hållet och jag tycker också att det är fint 😉 Roligare med egna bilder som man vet varifrån dem kommer och när dom är tagna.
  Ja, i dag är det än bättre så jag planerar att cykla till och från jobbet i morgon – mest för att jag ska komma över rädslan jag just nu bär på…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>