Rörelse

JAG TÄNKTE GE DET ”NYA” OBJEKTIVET EN CHANS men kan inte riktigt förlika mig med det och det beror nog mer på okunskap än annat. Anna ”lurade” på mig det när vi var i Stockholm över påskhelgen och jag har inte kommit mig för förrän nu. Nu har det suttit på hela dagen och jag kan inte förlika mig med bilderna som blir alldeles för ljusa och för suddiga. Förmodligen kräver det manuella iställningar och där har jag min svaghet – kör med auto hela tiden coh det är nog bra men inte med 62mm objektiv…

Tanken var att få med rörelse i bilderna men inte ens det har lyckats med…

2_rorelse2.jpg

3_rorelse3.jpg

4_rorelse4.jpg

5_rorelse5.jpg

6_rorelse6.jpg

2 kommentarer tillRörelse

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>