Torsdag är packdag

NÄR VI KOM HEM FRÅN jobbet klippte jag kanterna på gräsmattan vilket inte blev av i förrgår då jag klippte mattan. Sedan blev det några maskiner tvätt. Woffegubben har snickeriarbetat lite…då det finns litet smått och gott kvar att göra i pensionärskuvösen av den arten.

Annars är torsdagkvällar, den här årstiden, mest för att packa inför helgen. Jag skriver små lappar och tar med mig hem efter varje helg vad som felas men lik förbaskat saknar jag alltid något även helgen efter det 😉

Det ska tydligen bli ett hejdundrande bra väder i helgen så jag har i alla fall garderat mig med shorts och linnen. Rullsidorna ska med – ska testa om knäet tål den sortens träning bättre. Varberg är fullsmockad med bra cykelleder där rullskidåkning lämpar sig mycket bra.

För övrigt kan man börja fundera över vad i hela friden tiden tar vägen. Nu är vi snart inne i juni och jag tycker det bara sa swisch så närmar sig maj sitt slut.

Nästa vecka blir kortvecka på jobbet för sedan ska det jobbas här hemma. Torsdag ska vi baka tårtor och kuvertbröd. Och redan på kvällen ramlar några av Tysklandsgästerna in. På fredag kommer resten av de långväga gästerna och på lördag smäller det 😉

Sedan vet vi inte riktigt hur det blir veckan efter det, om alla har åkt hem, så vi har garderat oss med ledigt om så skulle vara. Kanske stannar Wolfgangs faster och farbror lite längre – dom är ju fritidsforskare (pensionärer) så dom har inte lika bråttom hem som ”arbetarna”.

Sedan tror jag nog att ”barnen” med respektive också landar under fredagen. Det ska i alla fall bli himla kul och det är exakt tio år sedan sist som vi hade en fest av den här kalibern…eller förresten det är nog bara sex år sedan men då var inte släkten från Tyskland med så…

3 kommentarer tillTorsdag är packdag

  • Bim

    Hoppas att ni får en riktigt härlig helg i Varberg! Jag ser fram emot många fina bilder! 😀 *KRAM*

  • Bim> Tyvärr, jag har glömt min kamera hemma men Woffe hade sin ”lilla” med så bilder blir den om än inte så ”fina”. Trevlig helg till dig med familj oxå! *Kram*

  • Bim

    Nej! Vad synd! Men tack och lov för Woffe då! Bara det blir bilder! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>