Förutom

ATT VI BÄDDAT RENT GÄSTSÄNGARNA, tvättat sängkläder samt kläder från gårdagens varvning av Göteborg, klippt gräset och ansat lite i trädgården…har jag nu diskat alla festglasen som är nedhämtade från vinden där dom stått i tio år och dammat. Nä, nu ljuger jag det är ju bara sex år! Sist var ju min 50-årsdag och dessförinnan Woffes 50 samt Annas studentfest som vi firade samtidigt…

28 champagneglas, det var 30 från början men inget kalas utan krasch säger man väl?

29 rödvinsglas (samma sak där – det var 30 från början.

30 vitvinsglas som numera bara är 29 eftersom jag lyckades paja ett när jag plockade dem ur diskmaskinen.

30 ölglas.

12 cognacskupor.

12 likörglas.

Vad i hela friden skulle jag gjort utan diskmaskin?

2 kommentarer tillFörutom

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>