Pysseldag

JAG TOG MIG EN LEDIG DAG och har varit hemma och pysslat lite med allt möjligt. Eller ja, huvudanledningen var ju att få målat snickerierna i det nyrenoverade allrummet förstås. Det har jag gjort. Jag började med att grunda allt i går kväll och i morse gick jag över en andra gång med vit färg så nu ser man inte så stor skillnad mellan det gamla och de nyrenoverade väggarna. Det är ju så tyvärr när man börjar i någon ända så för det med sig massor av jobb som man inte ser innan 😉

Sedan har jag målat lite ”lösa” lister som ska sitta på annan plats när jag ändå var i farten. Nu hoppas jag att vi ska få upp fotlisterna i ek som redan finns hemma…

1_malatlister.jpg 2_eklister.jpg

Klockan har kommit upp på en av de annars helt tomma väggarna…

3_klockan.jpg

Det är kallt ute och var frost i natt och till med en gnutta snö ramlade ner. Så nu i eftermiddag tände jag mina altanljus så det blir lite ”varmare”…

4_altanljus.jpg

Och nu när det blir mörkt ute set det riktigt mysigt ut…

4_altanljusigen.jpg

Jag även pysslat om amaryllisarna som redan visar antydan till blomstjälkar som är på väg upp…

5_amaryllisarna.jpg

Lite fler ljus för mys har tänts…

6_strjarnan.jpg

Nu tror jag att jag sätta mig och läsa lite och njuta av att jag ju faktiskt haft en ledig dag 😉 Det vill säga tills Woffegubben kommer hem för då blir det jobb igen. Tro mig, det ska bli skönt när vi är färdiga. I kväll blir det nog lite gardinstänger som ska sättas upp och lite tavlor så det inte ser så naket ut på väggarna. Vi måste ut och leta efter en ny taklampa också under helgen – om vi hinner. Den förra är det inget fel på mer än att den är i furu 😉 Som sagt när man väl börjar…

4 kommentarer tillPysseldag

  • ”skönt när vi blir färdiga”… Ni har ju alltid ett nytt projekt på gång 😀 Tror ni tycker om det innerst inne 😉 Ha det gott!

  • Snurran> I och för sig men nu måste jag få tid till gymmet och att snart är det dags att planera jul – vilket jag inte gjort på många år eftersom vi ”normalt” brukar vara bortresta då och inte firar någon jul. I år blir det julbesök och då får man ju anstränga sig lite 😉 Sedan ska jag inte sticka under stol med att jobbet kommer att bli värre och värre fram till 1/3 -09 så mycket tid kommer att läggas på det…

  • Bim

    Bilderna så såg mysiga och lite juliga ut! 🙂

  • Bim> Och värre blir det 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>