Ojdå

DET BLEV EN ATTANS DYR LUNCH…

42PFL7603D_10-GAL-global.jpg

Väldesignad 42″ LCD-TV med full HD upplösning (1080p), Pixel Plus 3HD och ND Natural Motion – allt för den perfekta bilden. Ambilight 2 tar TV-tittandet till helt nya dimensioner som är unikt för Philips, projicerar ett mjukt ljussken på väggarna runt TV:n. Det ändras automatiskt för att matcha bildens färger och ljusstyrka. Ambilight förbättrar kontrast, färg och detlajer märkbart och du upplever att du tittar på en bredare bild. Digitalbox för Boxer, kräver CA-modul…

En CA-modul…

Och

DVDR3575H_58-GAL-global.jpg

… en hårddisk.

Levereras hem till oss efter 18.00 i kväll 😉

9 kommentarer tillOjdå

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>