KOKA BLOMKÅLSMOS…
Och därefter stänger köket för i dag!
Jag bestämde mig sedemera för att göra en köttfärslimpa men då på kycklingfärs förstås…
Fyllningen består av svarta oliver, rökt kalkonbröst i strimlor och riven mozzarellaos…
Också in i ugnen med en blandning av sojabönor, cocktailtomter, basilika, olivolja och balsamvinäger…
Till det sista kilot kycklingfärs skär jag upp två auburginer i skrivor samt vit och gul lök…
Bryner färsen och blandar chevreost med creme fraiche med smak av basilika och tomat…
Tar fram långpannan och breder ut först ett lager med färs och sedan ett lager med auburgineskivor…
Därpå ett lager med ostcremen och mer färs…
Sista lagret blir ostcremen…
Och chevrelasagnan är klar…
Den här lasagnen ska jag bjuda Steffanie och Peter på någon gång eftersom det var dom som fick mig att älska chevreost…
Åh, jag blir så imponerad av din matlagning! Så fantastiskt gott det ser ut! 🙂
Ja, den där sista, lasagnen ser verkligt smarrig ut – jag äääälskar aubergine! Tyvärr gör inte alla i min familj det… *kram*
Bim> Tack, du är en Pärla som ens ids läsa om all matlagning 😉 *Kram*
Snurran> Vad synd! För den var himmelsk god! Jag lovar att bjuda på den när du har vägaran förbi 😉
Åh det ser är gott och enkelt ut! Vilka bilder du tar. Tack för att du delar med dig!/Ahnna
Ahnna> Åhh, tack för att du orkar hänga med i min matklubb 😉
Åh det ser så gott ut! Har varken smakat Aubergine eller Chevre
Petra> Då ska du absolut göra det å det snaraste – det är två av mina favoriter…