Nu ska jag bara

KOKA BLOMKÅLSMOS…


Och därefter stänger köket för i dag!

Jag bestämde mig sedemera för att göra en köttfärslimpa men då på kycklingfärs förstås…

1_kottfarslimpa1.jpg 1_intelatt2.jpg

Fyllningen består av svarta oliver, rökt kalkonbröst i strimlor och riven mozzarellaos…

2_blandar.jpg 2_dekorerar.jpg

Också in i ugnen med en blandning av sojabönor, cocktailtomter, basilika, olivolja och balsamvinäger…

3_iniugnen.jpg

Till det sista kilot kycklingfärs skär jag upp två auburginer i skrivor samt vit och gul lök…

4_skaraugurginer1.jpg4_samtlokovitlok2.jpg

Bryner färsen och blandar chevreost med creme fraiche med smak av basilika och tomat…

5_brynerfarsen1.jpg 5_blandarchevreostocremefra.jpg

Tar fram långpannan och breder ut först ett lager med färs och sedan ett lager med auburgineskivor…

6_forstettlagenfars.jpg 6_sedanettlagerauburginer.jpg

Därpå ett lager med ostcremen och mer färs…

7_dagsforostcremen1.jpg 7_ochannuettlagerfars.jpg

Sista lagret blir ostcremen…

8_tillsistauochost.jpg

Och chevrelasagnan är klar…

9_chevrelasagne.jpg

Den här lasagnen ska jag bjuda Steffanie och Peter på någon gång eftersom det var dom som fick mig att älska chevreost…

8 kommentarer tillNu ska jag bara

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>