Det skulle blivit en vilodag

Eftersom det är xtravaganzaträff så hinns det inte med någon gymträning…


Men, jag skulle på ett möte ute i tryckeriet i dag och då tog jag lunchen i anspråk och tog en promenad dit. Det blev 4,9 km och sedan gick jag tillbaka till jobbet så där fick jag näst intill ihop milen. Kände att det var gott att utnyttja den fina dagen som vi har haft i dag. Full sula på solen, en smula kallt i luften men helt OK att gå i. Till och med fick jag ta av jackan för jag blev för varm. Typiskt nog hade jag tagit på mig vinterjackan i dag för vi hade frost i natt…

När vi kom hem så tänkte jag att det är lika bra att fortsätta på den inslagna vägen så jag gick till gymmet, 6,2 km och sedan hem då förstås, ytterligare 6,2 km.

Det blir över två mil om jag inte har räknat alldeles fel 😉 30 034 steg en helt vanlig onsdag!

Takläggningen börjar ta form. När vi kom hem i dag hade takpannorna anlänt och framsidan såg ut så här…

1_pannorfram.jpg

Små fina högar med pannor och första raden lagd…

2_forstaradenlagd.jpg

På baksidan har man hunnit lite längre…

3_pannorbak.jpg

Det ska bli skönt när det är klart så att jag vi kan få sopat undan på gången, när byggställningen är borta, för där ligger massor av skräp. Bland annat småspik som väl ramlat ned när läkten spikades och det går ju inte för sig när vi får besök av 12 tassar till nästa helg.

Jag ska inte sticka under stol med att jag även ser fram emot att slippa häcklöpningen från och till ytterdörrren varje dag…

4 kommentarer tillDet skulle blivit en vilodag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>