Det blev core

JAG KUNDE INTE LÅTA BLI…


Att få chansen att testa på något nytt ( i alla fall för mig) under lite lugnare former. Eller ja, lugnare är helt fel ord i sammanghangen det vet alla som tränat med Jonna. Men vad jag egentligen menar är att vi är bara en liten gupp xtravaganzare och inte en jättesal med massor av duktiga deltagare som det är på gruppträningarna. Det känns med andra ord inte lika pinsamt att ligga 20 steg efter och jag hade med all säkerhet aldrig anmält mig till ett ordinarie corepass.

Och Jonna är ju så himla duktig, entusiasmerande och alltid glad så det känns inte som att jag har ”råd” att missa de få tillfällena som ges till det här. Nästa gång blir det cirkelträning. Det ska också bli kul!

Jag är säker på att jag överlever kvällen trots att jag borde stannat hemma för att kurera mig. Men jag är du döv på ena örat så jag får väl skylla min olydnad på det 😉

I morgon blir det vilodag (lovar) och förmodligen kommer jag inte att våga hosta, pga träningsvärk, så jag kan nog säga redan nu att jag är frisk då, åtmonistone från torrhostan 😉

Det blir tidig sänggång så mycket mer än detta blir det inte i dag…

2 kommentarer tillDet blev core

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>