Xtravaganza, upptrappning dag 5 och 6

JAG FORTSÄTTER ATT BUSA lite genom att inte ta sopporna till mellanmål.


Jag har istället valt att ta lite nötter och soltorkade aprikoser som är tusan så mycket godare. Man ska äta sex mål om dagen och det är inte det lättaste men bra mycket enklare då med aprikoser och t ex pinjenötter för det kan man ju ha liggandes i ryggsäcken.

I dag har jag bestämt att det är min sista upptrappningsdag. I morgon får vi gäster och då ska jag äta samma mat som de andra med vissa undantag då som potatis, ris och pasta samt bröd. Det ska bli kyckling i aprikossås och det är GI-mat så det ska nog inte vara någon fara med den saken.

Annars kan jag inte påstå att det inte gått bra men det ska bli skönt att kunna äta en omelett till frukost igen och lite annat smått och gott. Jag saknar brödet så jag näst intill kan dö men det kan jag inte börja med ännu eftersom jag ska köra GI Viktkolls Rivstart först i två veckor. Då ska jag ”lura” med mig Woffegubben 😉 Vi startar på måndag. Måndag är en bra dag att starta på för missar man den så kommer det inte en ny förrän en hel vecka senare 😉

I kväll drar vi mot Varberg men inte direkt efter jobbet som vi brukar. Vi åker hem först och packar ihop oss och åker först lite senare lite med tanke på all trafik eftersom det är Wheels & Wings denna helg. Om vi kör lite senare så har det nog lugnat ner sig lite förhoppningsvis.

Det blir lite bilar som kommer en sån här helg…

wingsandwheels.jpg

Bilden lånad från Wheels & Wings hemsida

6 kommentarer tillXtravaganza, upptrappning dag 5 och 6

 • Pia

  Nu tjatar jag, men du ett tips jag fick av min HK (vill oxå slippa släpa med mig vatten, påsar, shake osv) var att ta en halv bar (XV) och lite nötter istället. Men inte frukt (ej heller torkad för mkt kolhydrater sade hon).

  ;.) Pia

 • Bim

  Hur är vädret hos er i dag då? Här regnar det som vanligt… 🙁

 • Pia> Tack för tipset men jag behöver ta den torkade frukten av andra skäl 😉 Det här med toabesök du vet 😉

 • Bim> Njae, det regnar visserligen inte, i alla fall inte hela tiden, men det blåser. Varmt är det enligt säker källa (arbetskamrat som varit ute på lunchen) men som sagt inget väder man önskar på semestern. Och i Varberg är det blött så ini attan enligt annan säker källa (storebror). dom har fått införskaffa fler pumpar för flera campare har fått in vatten i tältena…Ja herregud en sådan skitsommar!

 • Ahnna

  Såg vilka gäster ni får…Åhh vad kul. Ta mycket kort på de två små busungarna. Ha det gott nu, själv så ska jag jobba hela helgen och lite till./Ahnna

  p.s Nä, det blir inget kök nu, men det blir om något år, men just nu har vi inte tid att fixa och orda detta.

 • Ahnna> Ska försöka 😉 Ha det så bra trots jobb denna helg! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>