Xtravaganza trettioåttonde dagen

NU VILL JAG INTE MER…


Usch, jag längtar efter mat! Ska bryta så fort jag bara får tid att sätta mig in hur jag ska gå till väga och vad jag ska äta. Jag gissar att det kräver en viss dos av planering.

8 kommentarer tillXtravaganza trettioåttonde dagen

 • Bim

  Förstår verkligen att du inte vill mer nu… 38 dagar är ju helt otroligt. Men det klart, man kan ju inte bara sätta igång och proppa i sig mat hur som helst igen heller… *Kram*

 • Bim> Nej, det ska ske efter konstens alla regler och det har jag inte haft tid att sätta mig in i ännu 😉

 • Jag förstår dig verkligen och tycker att du varit strong som klarat av 38 dagar! Ta dig ordentligt tid att läsa hur du trappar ner och ökar mat så du inte blir dålig..

  Kram

 • Pia

  Hej Angela!

  Låter som en vettig idé då du tränar så mycket. Måste vara jobbigt att vara så hungrig jämt. GI fungerade ju bra på dig och halvfarten är ju GI-inspererad.

  Jag tränar mycket mindre än du så jag har ju inte det där hungersproblemet. Jag promenerar ca 30-50 minuter per dag + tränar på gym ca 3 gånger per vecka i 60-80 minuter åt gången (step och styrka) + cyklar lite (som transport).

  Jag fortsätter att hålla tummen för dig och att du når ditt mål inom önskad tidsram ändå.

  ;.) Pia

 • Petra> Ja, jag ska läsa noggrant 😉

 • Pia> Tränar mycket! Jag tycker det låter som om du tränar mer än mig 😉 På gymmet är det snart risk att mitt årskort blir indraget pga för dålig aktivitet 😉

  Håller tummarna för dig oxå!

 • maria

  Hej igen!

  NeggoMaria här….

  Hoppas att kvällens träff är bättre och att ni som är där får ut något av den. Jag är hemma med barnen och smiter inte helt frivilligt denna gång…Jag vet inte riktigt på vilket spår jag befinner mig just nu. Jag äter ett par soppor om dagen plus lite annant nyttigt jag känner för som magert kött, sill, lax, keso, sallad, bär och frukt etc

  Lite vin slinker också ner fast med måtta (tycker jag) Vet inte om det är därför jag står stilla på vågen…Träningen är ok

  en halvmil löpning nästan varje dag, bodypump 2-3 ggr i veckan och 2 spinningpass i veckan.

  Ska fylla på med mer löpning och styrkeprogram.

  Låter det vettigt alla ni Xtravaganzaproffs därute? Äter jag för mycket? Fel?

  Ha en skön helg och semester alla ni som har det!

  Maria

 • Maria> Njae, det var kanske lite bättre med betoning på lite 😉 Nä, jag tror inte du gör fel man måste folja vad kroppen säger till om! Jag ballade ur totalt i går kväll men tar nya friska tag i dag 😉 Jag önskar dig också en trevlig sommar och semester! Själv jobbar jag denna och nästa vecka innan det är dags för lite vila och ro. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>