Xtravaganza fytrioandra dagen

DET BLEV INGET VARBERG I GÅR


Regnet fullkomligt öste ner när vi gick från jobbet. Woffegubben föreslog hemresa till Gråbo och att vi i så fall åker ner som i dag om vädret blir bättre. Jag hade blandade känslor angående detta eftersom jag hade tänkt mig att sitta och läsa mina nya böcker med regnsmatter mot taket – men OK. Det är kanske inte är så trevligt att plaska omkring varje gång man ska utanför tältdörren.

Så vi åkte hem och slappade framför dumburken och jag somnade stilenligt efter en kort stund som vanligt 😉

I dag, nu på morgonen, är det i alla fall uppehåll men jag har anmält mig till ett gruppass på gymet så det ska jag klara av först. Därefter få vi se hur det blir med Varberg. Det är inte precis någon sol i sikte men det kan ju i och för sig vara helt annorlunda vid havet.

Den som lever får se! (Det Vill Säga Om Jag Överlever MRL:en)!?

9 kommentarer tillXtravaganza fytrioandra dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>