Sent omsider

KOM VI TILL VARBERG DENNA VÅR SEMESTERS BÖRJAN


Vi åkte alltså hem en sväng först för att vänta ut det värsta trafikkaoset. Jag plockade ihop pckningen och Woffegubben klippte gräset.

Men nu är vi här och det känns gött! Vi mötte några härliga ekipage av bilar på väg in mot Getterön. Riktigt fina amerikanare. Jag är alltså inte det minsta intresserad av dessa skapelser men kan inte låta bli att imponeras över ägarnas putsarglädje och allt arbete som läggs ned på att hålla bilarna i gott skick.

Flera av helgens gäster bor förstås på campingen så vi fick njuta av vrålåken ända fram till vår plats 😉

I morgon är en ny dag och förhoppningsvis en regnfri sådan. I dag har det varit uppehåll och de värsta ”swimmingpoolarna” är borta. Jag har dessutom garderat mig genoom att på väg hem köpa mig ett par nya stövlar för en hel förmögenhet! Hur i hela friden kan stövlar vara så dyra? Precis under femhundringen och det retar nästan ihjäl mig eftersom jag egentligen har ett par sådana dyringar där hemma men vi kunde inte hitta dem!?

Fattar inte hur ett par stövlar, dom är ju inte små precis, kan försvinna så spårlöst? Men det kan vara så att jag ställt dem på farstubron när dom varit kleggiga efter arbete i trädgården. Sedan kan ju någon som passerat behövt just ett par stövlar. Men jag har svårt att tro det. Det är nog så att det är jag eller Woffe som ställt undan dem på ett bra ställe…

Den som lever får se 😉

8 kommentarer tillSent omsider

 • Ja, stövlar kanske man skulle köpa sig en dag också… är alltid bra… Det har jag sagt läääänge nu men fortfarande har jag inte köpt några… jaja… lite eld i baken behöver man 🙂

  Precis kommit hem från grannen. Grillade där efter jag slutade jobbet ikväll o såg nu att du precis uppdaterat 🙂

  Vi ses snart 🙂

 • Bim

  Här är faktiskt sol nu på morgonen! Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig! 😀

 • Men HALLÅ hövvet under armen eller? Jag SA ju att jag råkat få med dina men att du får tillbaka dem när vi kommmer till Varberg…

 • Nu e vi hemma igen och båda barnen sover. Melanie höll sig vaken hela vägen hem!!! Nej, vänta… hon pratar i sängen hör jag 🙂 Det var verkligen ett vitaminpiller att komma till Getterön och soliga har vi blivit också, båda på hals och nacke o ansikte 🙂 Härligt härligt.

  Nu kommer vi sova gott alla 4 och vi tackar er än en gång för en jätte trevlig dag. Har just gått igenom kläderna och det var inte mycket som INTE passade så där blev en stoooor hög att fylla garderoben med. Tack tack tack!!

  Kram o hälsa Woffe!!

 • Anna> Hmm, det undrar jag om du sagt 😉

 • Petra> Det är vi som tackar – det var en härlig dag och uppfriskande med barn i huset 😉 Bra och roligt om det var något som kom till nytta med tröjorna!

  KRAM och hälsa Niklas du med!

 • Angela-> Jajamensan, för du svarade ”Jamen de MÅSTE jag ha tillbaka, det är sådana där bra stövlar”. 😉

 • Anna och 20 tassar> OK, jag ger mig 😉 Och det stämmer, stövlarna måste jag ha tillbaka för de behöver jag hemma. Dessutom är det mycket högre skaft på dem än de nya 😉 Tack ljudfilen i dag – jag skrattade gott även om jag inte upptäckte den förrän långt senare. Semesterfirare du vet – kopplar av totalt 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>