Ny klenod till samlingen

JAG ÄGER GALET MÅNGA…


Böcker med recept och goda råd för det friska livet. Jag hittade ytterligare en klenod till samlingen och har nu smygtittat lite. Den verkar bra även om den inte är direkt GI-baserad. Man kan dock läsa mycket nyttigt om kostens påverkan och hur viktigt det är med motion…

guiden_till_ett_slankare_liv_1179384098.jpg

Rekommenderas varmt till alla även om man nu inte råkar vara överviktig.

Och mitt friskvårdskonto sjunker stadigt 🙂

7 kommentarer tillNy klenod till samlingen

 • Bim

  Jag är också en stor älskare av Kokböcker. Älskar att sitta och läsa och bläddra i dem. Men jag lagar inte så ofta något ur dem… ;-D Men nu skulle jag vilja ha några nya böcker. Jag skulle vilja ha böcker med VEGETARISK KOST, och också med SLANKARE KOST, och gärna faktiskt också GI-KOST. Och självklart så ska det vara alla tre samtidigt! Har du någon att rekommendera då? Eller någon annan som läser här?

 • Bim> Du kan nog köpa vilken GI-kokbok som helst för det finns väldigt mycket vegetariska rätter i just GI-kosten. Den jag köpte häromdagen t ex. Sedan kanske det finns med bara veg-GI det vet jag faktiskt inte.

 • Bim

  Okej. Tack. Ska kolla på den som du köpte häromdagen då.

 • Pia

  Hejsan!

  Ola Lauritzon och Ulrika Davidsson har skrivit en superbok m GI-recept- mumsigt!! Våra 100 bästa GI recept, tror jag att den heter.

  Sicka makalöst vackra clematis du har – nu är jag avis igen. Tyvärr tror jag min är död, den drunknade nog. Den var på G, vi var oxå långt tidigare i våras, men allt detta regnande……..

  När ska det ta slut?

  Hur funkar upptrappningen? Känner du dig fortfarande hungrig? Mer energi och lättare att träna? Berätta för oss oförskämt nyfikna.. 😉

  ;,) Pia

 • Pia> Japp, den är läcker – köpte den häromdagen!

  Tack – jag är en Clematisälkare…dessa otroligt vackra blommor på en aldig så så smal och klen stängsel 😉

  Upptrappningen går bra med ett undantag, jag klarar ite 6 mål per dag…!? Nä, hungrig är jag inte – i alla fall inte som med bara soppor. Ja, träningen funkar fint numera men jag har i och för sig ite gjort så många styrketräningar och nu är det snart semester och då blir det ändå mindre 😉

 • Pia

  Morning!!

  Håller med, ska oxå snart ha semester och då blir det mindre träning. Å´ andra sidan måste väl den stackars kroppen oxå vila. Lite promenader, cykling, lek m kompisarnas barn och förhoppningsvis bad i havet, sen räcker det!!!!!!!!!!

  Nu har jag bara två dagar kvar sen ska jag påbörja samma kulinariska resa som du just genomgått. Längtar……….. Allt verkar gott efter 10 veckor och två dagar på soppor. 18 kg har jag ”slängt”, minst, på den tiden. Är nöjd med det, men vill gå ner ca 7 kg till. Det blir väl de svåraste kilona.

  Hejja oss!!!

  ;.) Pia

 • Pia> woow! 18 k i l o!! Där ligger jag allt i lä med mina 15 😉

  Jag har också bra två dagar kvar nu innan semester och i dag jobbar jag hemifrån så jag ska nog försöka ta mig till gymmet en sista gång innan vilan.

  Ha nu en riktigt skön semester och lycka till med ”resan”!

  *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>