En salig röra, bilddagbok därefter

BARNEN HAR ANLÄNT, DÄRAV DENNA BLOGGTYSTNAD.


Jag fick ett sms i kväll av en god blogvän som undrade om allt stod väl till eftersom jag inte uppdaterat! Det var omtänksamt och anledningen är två tvåbenta och tre fyrbeningar. Anna och Oskar samt hundarna anlände i går på förkvällen…

Då blev det middag och i dag blev det Ullared. Däremellan har det mest blivit kortspel, Monopol samt ett evigt regnande. Utan inbördes ordning kommer nu här några bilder från i går och i dag. I morgon bär det av till Malmö för besök hos Steffanie och Peter

0_atermiddag.jpg

0_annafepplarmedmoblien.jpg

0_flaxaroarsig.jpg

0_godis.jpg

1_kortspel.jpg

0_flaxaoboris.jpg

1_monopol.jpg

2_vovvar.jpg

3_ilatagitminplats.jpg

4_spelochdobbel.jpg

Någon motion, förutom den som blivit med maratonlopp på Ullared och mellan spis och kylskåp har det inte blivit och blåsorna är fortfarande lika stora och välfyllda så det lär inte bli något på länge 😉

2 kommentarer tillEn salig röra, bilddagbok därefter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>