Bokslut juni 2007

Juni månads bokslut är kanske inte den bästa när det avser gymmet… Men jag skyller, utan minsta tvekan och dåligt smavete på Varberg 😉 Men förutom mina få gymbesök så handlar det om promenader, jogging och cykling. Det är väl bara på simfronten jag bör skämmas även denna månad, juni, 2007…

På gymmet har jag bara varit 3 gånger och 6,3 timmar totalt. Uppvärmning, styrka och motion fördelat på följande: Uppvärmning 2 timmar, styrketräning 3 timmar samt motion 1 timme. Uppvärmning samt motion på löpbandet har gett mig totalt 1,7 mil och 6,3 timmar,

I simhallen inte en enda gång!!?

Mycket gångande kan man väl säga till mitt försvar, promenader på Getterön samt på gymmet (löpbandet). Totalt 9,6 mil fördelat på 14 tillfällen och

Cykling har det blivit lite grand, uteslutande till och från Getterön och Varberg 9,4 mil och 5,8 timmar att inte förrakta…

Jogging har det blivit en del på Getterön. Totalt 7,5 mil på 9,5 timmar.

Stegvis har jag nog den bästa månad hittills tror jag (skrev även så i maj men jag slår det rekordet i juni) 593 673 steg men 71 550 av dem är omräknade från cykling så egentligen är det ”bara” 522 123 ”riktiga” steg men det är inte illa det heller!

Sämre månader kan man nog hitta bland mina bokslut – i alla fall vad avser jogging och promenad 😉

3 kommentarer tillBokslut juni 2007

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>