Äntligen

HÄNDER DET SAKER…


Så här näst sista arbetsdagen (innan semester) och femte upptrappningsditon jobbar jag hemifrån i dag. Anledningen till det är att jag behövde börja v ä l d i g t tidigt i morse och tyckte att det skulle vara lite synd om Woffegubben skulle behöva börja lika tidigt eftersom vi samåker 😉

Jag har precis blivit kompis med vågen igen och har nu tappat det kilo jag gått upp under upptrappningen – äntligen för det känns tröstlöst när det går fel väg!

Ett kilo på vågen och en centimeter i midjan och precis nu så tittar solen fram både ute och i mitt inre 😉

8 kommentarer tillÄntligen

 • maria

  Eh….kanske jag som är snurrig men är du kompis eller ej med vågen? Datumen den 12 juli är samma men på det ena inlägget har du gått upp två kilo och samma datum ner ett? Hoppas att det är det senaste som gäller!

  Jag ligger bara och vickar på 80-strecket och tippar aldrig över…Drack tre glas vin i går! Mmmm….och lite annat smått och gott som inte gick att undvika. Biggaråer, vindruvor, kiwi och lite vaniljkesella som jag slafsade i mig direkt från burken. Förutom det fick jag i mig två soppor, två rågbröd, 50g skinka, kaffe och H2O.

  Är det en galen diet???

  För lite anar jag (förutom vinet).

  Vanliga dagar blir det en burk tonfisk, 250g minikeso, ett par ägg, sallad, 2 soppor, kaffe, vatten, mineralvatten.

  Ska nog ta och köpa mig en bra GI-kokbok jag med!

  Regnet piskar mot rutan här i Lerum…Mannen är på begravning och jag är ensam med bara min son. Vi har alltså varsin son min man och jag, vilket innebär att vi är barnfria ett par helger i månaden. Underbart! Fattar inte hur andra gör som inte har mor/far/vänner som tar barnen i bland…Längtar efter vuxentid för jämnan. Jag har en som med Asperger så han kräver iof mer också. Jobbar på Stenkulan som spansklärare på högstadiet och stortrivs (oftast).

  Det var lite kort info om lilla mig!

  Kram på er!

  Maria

 • maria

  …Glömde en sak!

  Kommer du med på spinningen i kväll? Halvsju med Marie. Kom tio-femton minuter innan så får du mer hjälp med cykelinställning! Själv tänkte jag försöka hinna lite styrka innan eftersom de säger att det bränner mer fett då. Hoppas vi ses!

  M

 • Maria> Nädå, du är inte snurrig 😉 Det första inlägget med datum tolv avsåg gårdagen. Så det var gårdagens vikt jag skrev om först när jag inte var vän med vågen 😉 Jag jobbade hela kvällen i går, visserligen hemifrån, så jag uppdaterade inte förrän i morse om den fjärde upptrappnningsdagen. I dag är det min femte och nu hade det som sagt hänt lite på vågen igen.

  Du känner nog bäst själv hur och vad du ska äta – man måste ju lyssna lite på kroppen också.

  Barnfria ja. när våra barn var små bytte vi med en kompis som var ensamstående så i bland hade hon bägge ungarna och ibland vi (vi hade bara ett barn då). Det var jätteskönt så jag förstår att du uppskattar det.

  Jag jobbar med teknik på IT-avdelningen på GP där min gubbe också jobbar men som grafiker 😉

  Ha det så gött!

 • Maria igen> Tyvärr kan jag nog inte i kväll – annars hade det varit kul. Jag kommer för övrigt från gymmet precis har kört uppvärmning 30 min, styrka 1 timma och motion 30 minuter efter med löpning. Cyklade fram och tillbaka eftersom jag jobbar hemifrån i dag och vi är så fattiga så vi bara har en bil i familjen som maken då har till jobbet 😉

  Vi ska ha besök i kväll, du vet den tjejen som skulle kommit i tisdags som jag berättade om i måndags. Hon kunde tyvärr inte komma och det är inte hundra att det blir ikväll heller men om inte så kanske…?

 • Bim

  Vad härligt! Att du redan har gått ner ditt kilo! 😀

 • Bim> Ja, på sätt och vis men det är samma kilo som jag redan hade gått ner en gång 😉 Jag gick ju upp när jag började upptrappningen och började äta. Men förhoppningsvis ska jag börja gå ner på ”riktigt” också 😉

 • maria

  Godmorgon!

  Soppa och kaffe uppdukat framför datorn…

  Cyklingen är fantastisk! Fattar inte att en kropp kan producera så mycket svett! Lika fascinerande varje gång. Klart att det rättar till sig med vikten. Efter helfarten är väl våra system satta ur balans helt enkelt. Samt att man blir bortskämd med att kilona trasar i början. Jag ska inte börja deppa har jag bestämt mig för. Framförallt mår jag ju bättre.

  I dag är det städdag. Min man har just bytt jobb så det blir mycket lite semester denna sommar för honom. Men den 21-24 åker vi iaf till Köpenhamn utan barnen. Det ska bli dejligt. Samt en kortare tur till min släkt i Sundsvall. Nej soppan kallnar och dammråttorna förökar sig medan jag skriver…

  Ha en skön dag!

  Snart kommer solen…

  Maria

 • Maria> Jag ska testa ett cykelpass framöver. Blir det dåligt väder på vår semester så åker vi nog hem i mellanåt och då kanske jag passar på. Annars tänkte jag lösa ett ”sommarkort” på ett gym i Varberg – vi får se.

  Köpenhamn är en ljuvlig stad – därom råder ingen tvekan 😉 Vi åker några dagar ner till Tyskland för att gå på bröllopsfest och för att träffa makens släkt men annars har vi nog tänkt oss slapperi mesta tiden 😉

  Du har det bra du som bara har dammråttor – hos mig liknar dom mer hundar till storleken…

  Soppa på och ha det så himla gött nu!

  *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>