Xtravaganza femte dagen

JAG BARA UNDRAR ALLTSÅ


Inte tusan har jag hamnat i någon ”riktig” ketonfas! När jag mätte i morse kunde jag se att det fanns en liten aning men inte som jag hade förväntat mig ”full sprutt”! På vågen märks tyvärr heller inte så mycket – inte ens ett kilo…

Men det kanske beror på att jag startade med GI-kosten några veckor innan och då, utan min vetskap, hamnade i den ketonfas jag önskade att jag skulle ha nu? Jag vet faktiskt inte. Sedan är det ju faktiskt så att jag tränar mycket och det vet ju alla att muskler väger mer än fett men då borde det ha märkts på måtten. Men det gör det inte HELLER!

Jag tänker dock inte ge upp för trots allt är det ju så att jag gått ner 7,7 kg i vikt och 7,5 cm i midjemått dock inte av xtravaganza (ännu) för det mesta av det resultatet fick jag med GI-metoden.

Jag har ju inte hållt på en vecka ännu så det kanske kommer tänker jag då som den ständige optimisten 😉

Dagen var rätt tuff så vid lunch var jag tvungen att gå ut en sväng för att skingra tankarna från MAT…

Blodomloppet dårå? Jo det gick alldeles utmärkt!

Här är vi samlade innan starten…

1_samling.jpg

…till stans bästa löp…

2_stansbastalop.jpg

Tjejligan…

3_tjejligan.jpg

Kolla in Woffes nummerlapp – bara en nolla för mycket 😉

4_0007.jpg

Pulsklockan var förstås med på Blodomloppet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 321 varav 40 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 135

INOM REKOMMENDERAD ZON: 37 minuter och 6 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 37 minuter och 58 sekunder

Faktum är att i kväll, efter Blodomlppet, kände jag mig lite piggare så direkt när vi kom hem vid 20-tiden städade vi av huset lite. Woffe dammsög och jag svabbade toaletterna. Sedan fixade vi vår kvällsmat och satte oss framför dumburken. Vet inte ens när jag var i det rummet sist! Vi såg en film med Sven Wolter och Viveka Seldahl – tragisk men bra.

Men nu är det sängen som gäller. I morgon kväll ska jag agera färdtjänst för då ska Woffe ut med gamla Wezäta-gänget och roa sig lite.

5 kommentarer tillXtravaganza femte dagen

  • Vilka fina tröjor ni har!!! Vad duktig du är som kämpar på. Innehåller påsdrycken allt man behöver i proteinväg etc?

  • Anna och 20 tassar> Japp, med dom tröjorna syns vi bra 😉 Påsarna innehåller allt vad kroppen behöver så det finns tyvärr ingen anledning att stoppa i sig något utöver det , av hälsoskäl alltså 😉 Det hade ju varit förnämligt att kunna skylla på det annars menar jag 😉

  • Bim

    Härliga bilder! 🙂

  • Bim> Ja, det blev en strålande sol och precis lagom ”springväder” trots att det var molnigt och tråkigt hela dagen. Vid 18-tiden kom hon fram och gladda alla löpare 😉

  • Vad härligt att det gick bra idag 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>