Vardag igen

DET LÄTTJEFULLA LIVET ÄR TILL ÄNDA och i dag var det vardag igen så det smällde om det. Då Woffegubben var ledig i dag åkte jag ensam till jobbet. Något sim blev det inte för jag snoozadse med klockan i morse så länge att det inte hanns med någon simtur.

Gymet i kväll, 30 minuter uppvrämning, 1 timma styrka samt avslutningsvis 30 minuter motion. Det kändes nästan som ett under när jag var klar, ett under att jag kom dit över huvud taget i dag. Det var trögt och jag hade hellre åkt hem och lagt mig för jag kände mig trött. På väg dit försökte jag övertala mig själv att jag inte skulle åka tiil gymet men jag kyckades slå ner alla dumma tankar.

Tänkte att jag skulle börja skriva hur många steg jag tar dagligen igen för att sätta lite press på mig själv. I dag blev det 12 252! En av de få dagar på mycket lång tid som jag lyckas kömma upp i 10 000 och däröver!

16 kommentarer tillVardag igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>