Snuvad på promenaden

DET BLEV INGEN ”efterjobbetpromenad” i dag då Woffegubben skulle arbeta över en stund. Bara den lilla prommisen från Vallhalla till jobbet. Jag fick med andra ord färdtjänsta mig själv till gymmet i eftermiddag.

Nåja, det kunde varit värre!

I dag blev det 30 minuter (2,7 km) uppvärmning på löpbandet, 1 timma styrka samt 1 timma motion, 30 min trappmaskin och 30 minuter crosstrainer, som avslutning. Jag var så svett efter passet att jag knappt fick av mig kläderna 😉 Dom satt som klistrade.

När jag var klar på gymmet strax efter 20 åkte jag tillbaka till stan och hämtade hem den som ”försörjer familjen” 😉

Så mycket mer än så blir det inte i dag. Vilket spännande liv man lever ;-O

Stegmässigt klarade jag mig precis i dag, 10 295 plus simningen i morse som gav 2 400. Sammanräknat dårå blir det 12 695.

I morgonkväll ska Woffe ut och ”slarva” och jag ska gå på ett möte efter arbetstid. Sedan blir det väl kanske så att jag hinner hem innan Woffe vill bli hämtad. Skulle utan tvekan behöva handla samt betala månadens räkningar ;-(

6 kommentarer tillSnuvad på promenaden

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>