Sim, jobb, promenad

I MORSE VAR DET SÅ LUNGT I ”MIN” BANA att jag började ana ugglor i mossen. Till en början var vi bara tre simborgare vilket jag inte kan minnas när det hände sist om det nu har hänt? Strax innan jag simmat mina 700 meter kom det några fler. Märkligt!

Promenad efter simningen till jobbet och sedan har dagen gått i en lång räcka av möten. Någon promenad på lunchen var inte att tänka på…mer än den promenad då som det blev till restaurangen där vi åt och tillbaka. För så var det i dag nämligen, att det inte serverades någon hemlagad lunch utan vi blev tvugna att gå på lokal. Så lär det nog bli i morgon också eftersom jag inte har tänkt ställa mig nu och fixa något för morgondagen. Förfallet sätter in – jodå!

Någon promenad blev det inte heller från jobbet, för jag satt minst en timma över för att få klart. Woffegubben fick vänta på mig för en gång skull 😉 När vi däremot närmade oss hemmet så hoppade jag av färdtjänsten och gick dom sista tre kilometrarna så helt motionslös kan man inte heller sammanfatta dagen.

Stegmässigt hamnar jag i dag på 11 772 och med simningen omräknad ger det 2 496 steg. Sammanlagt med steg och omräknade dito så blir slutsumman 14 268. Därmed håller jag dagsmålet…

I morgon är gymmet inplanerat men man vet ju aldrig om det dyker upp något bättre erbjudande 😉 Skämt åsido så är planerat gympass inte på långa vägar detsamma som att det verkligen blir av! Helgen ska tillbringas i Den Kungliga Huvudstaden och då lär det mest bli stillasittande så det är nog vettigt om det planerade gymmpaset verkligen blir i morgon. Men den som lever får se?

10 kommentarer tillSim, jobb, promenad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>