Sann lycka och kärlek

DET BLEV LITE HALVDANT på gymmet i kväll. Mina ben kändes som cementpelare efter gårdagens cykeltur… Så det var inget vidare att köra ett gympass i dag, kan jag nu konstatera. Det innebar att det blev inga övningar där benen ingick och uppvärmning orkade jag bara 20 minuter (2 km) samt 30 minuter styrka då. Nästan så det kunde kvittat med hela härligheten. Men nu är det som det är och efter dusch åkte vi hemöver…

Lite nedslagen av mitt misslyckade gympass satt jag mig för att uppdatera och upptäcker då något som gör att gympass eller ej inte har så stor betydelse! För när man upptäcker ren och varm kärlek och kärlek så det sprakar om det så är ett gympass av noll värde! Och det gäller även halvdana dito 😉

Peter och Steffanie har förlovat sig!!! Va? Vår lilla Snurpa och detsamma säger nog Peters föräldrar (fast något annat smeknamn). Det är ju inte länge sedan hon satt på mina axlar!

Jag blir så glad så jag gråter!

11 kommentarer tillSann lycka och kärlek

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>