Med tankarna på helt annat håll

ETT SENT MÖTE såg till att jag inte kom iväg från jobbet förrän strax före 18 i dag. Min tanke var att jag skulle åka till gymmet men på något sätt kändes det inte som om jag skulle klara det. Då sade min mycket käre kollega Jan att jag absolut skulle ta mig dit!

– Jag vet inte om jag verkligen orkar det i dag, sade jag.

– Gå nu till gymmet och du kommer att känna dig mycket bättre sedan – kläm ur dig rubbet och avreagera dig!

Så då fick det ju bli så. Och sanningen att säga hade han alldeles rätt min gode kollega. Problemet är bara att jag är precis hemkommen och kvällen är slut!

30 minuter uppvärmning (3 km) på löpbandet, 1 timma styrka (trots min onda axel) och avslutningsvis 30 minuter motion (3 km) på löpbandet.

Vet inte vad som hänt med min axel/nacke men det har gjort förbannat ont i dag. Jag kan ju förstås ha legat galet natten till i dag för jag kände det redan när jag steg upp i morse. Simningen blev också lite jobbig men det gick…

Dagens stegeri slutar på 12 068 och när jag räknat om simturen från i morse så blir den 2 496 och totalt blir det då 14 654.

Det går rykten om att det blir regn nu i dagarna två…och jag som hade planer på att cykla hem i morgon! Fast å andra sidan är det kanske bra att inte cykla om nu inte nacken smäller till och läker i natt. Den som lever får se som någon klok rackare sa.

6 kommentarer tillMed tankarna på helt annat håll

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>